Hanna 

Hanna is geadopteerd door het eenvoudige, maar liefdevolle echtpaar Verduin. Ze heeft daardoor een broertje van 5 (Bram), een broer van 13 (Thijs) en een zus van 14 (Kim) gekregen.

Hanna is een serieus meisje met een goed stel hersens. Ze zit op het gymnasium en heeft meer aandacht voor haar huiswerk dan haar uiterlijk. Hanna is slim, rationeel, overdenkt alles eerst en zal niet snel iets impulsiefs doen. Ze is plichtsgetrouw, eerlijk, sociaal en doet wat ze zegt.
Ze houdt niet van ruzie en sluit liever een compromis dan dat iemand boos op haar blijft. Cijfert zichzelf dan vaak weg.

Hanna over zichzelf:
Mijn favo geurtje is Roma.Wat zeker niet mag ontbreken in mijn tas is mijn agenda, een cacaostick, een elastiekje voor mijn haar en m’n mobiel. Mijn favo slik en slok zijn andijviestampot, vlaflip en tomatensoep met ballen. De jongens waar ik op val zijn serieus, volwassen, lief, slim, nieuwsgierig en eerlijk. Mijn eerste vriendje was Jasper, daarna kwamen Pieter en Joshua. Ik date nu met Marc, een student uit Leiden. Mijn favo hobby’s zijn lezen, spelletjes doen en zwemmen.
Favo idolen zijn Nelson Mandela, Marco Borsato (lekker meeblèren), Winnie de Poeh (schatje).