Joan 

Joan is geadopteerd door het rijke echtpaar Van den Meulendijck en is in luxe opgegroeid. Ze weet niet beter dan dat alles te koop is. Joan is vreselijk verwend, rijk, mooi en jongens zijn gek op haar. Dat vindt ze ook heel normaal. Ze is een modefreak en erg bezig met haar uiterlijk. Met haar eigen creditcard leeft ze zich helemaal uit.
Beetje naïef is Joan wel, want ze trapt vaak in ‘mooie verhalen’. Joan lijkt een koele kikker, maar ze heeft wel degelijk behoefte aan warmte en een arm om haar heen. Die liefde krijgt ze eerder van de huishoudster Hilke, dan van haar ouders die altijd druk (en weg) zijn.

Joan over zichzelf:
Mijn favo geurtje is Chanel nummer 5. Wat zeker niet mag ontbreken in mijn tas is lippenstift, mijn mobieltje, creditcard en zonnebril. Mijn favo slik en slok zijn zalm, champagne, droge witte wijn en asperges. Het liefst deel ik een drinkontbijtje met Brent natuurlijk! Hij is knap, lief, modieus en woont in Londen. Mijn favo hobby’s zijn uitgaan, shoppen en slapen. Mijn Favo idolen zijn Brad Pitt (lekker kontje), Dagobert Duck (rijk) en Christiano Ronaldo (prima koppie).