MZZLmeiden en MZZLmoeders boeken zijn als Ebook te lezen

MZZLmeiden deel 1

Vlak voor hun zestiende verjaardag krijgen Tanja, Hanna en Joan een vreemde brief: of ze op hun geboortedag naar de notaris willen komen. De drie op het oog totaal verschillende meiden hebben elkaar nog nooit gezien. Bij de notaris blijkt dat ze toch iets gemeen hebben…
.
.
.
Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden en de paparazzi deel 2

Na de ontdekking dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader is niemand minder dan de zanger van de beroemde band The Jeans. De paparazzi volgen de groep op de voet en ze krijgen lucht van het drietal.
Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden on tour deel 3

Joan, Hanna en Tanja mogen met hun vader en zijn band op tournee naar Rome! Terwijl Tanja nog snel haar vertrek uit het tehuis regelt en Hanna haar bezorgde ouders vertelt dat Jasper met haar meegaat, droomt Joan ervan om te gaan shoppen in Rome. Eenmaal in Italië komen de meiden al snel voor allerlei verrassingen te staan.
K
lik hier om verder te lezen


MZZLmeiden Verliefd deel 4

Joans oom is van plan een hotel over te nemen in Monaco. Hij vraagt haar als ‘spion’ naar de rijke badplaats te komen om het hotel te beoordelen. En zo liggen de meiden enkele dagen later aan het zwembad van een vijfsterrenhotel. Ze vermaken zich uitstekend. Joan valt als een blok voor een aantrekkelijke filmster. Ze ziet zichzelf al rondlopen op de filmset en de harten van Hollywood veroveren.

Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden Party! deel 5


De MZZLmeiden organiseren een verrassingsfeest voor hun vaders
veertigste verjaardag.
Dat wordt een lang weekend in Londen!!

Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden gaan los deel 6

De MZZlmeiden gaan op verschillende fronten helemaal los: Hanna besluit om samen met Joan op kamers te gaan wonen. Ondertussen verprutst ze haar relaties met Jasper, Pieter en Joshua.


Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden Hollywood deel 7

Tanja heeft het moeilijk met haar vader. Als ze zijn nieuwe assistente ontmoet, krijgt ze een angstig vermoeden. Is haar vader soms verliefd?Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden Winterlove deel 8


Joan, Hanna en Tanja gaan skiën! Deze keer wordt het een echte zussenvakantie: verboden voor vriendjes! Als Joan en Hanna na een lange busreis in Oostenrijk aankomen, staat hun een onaangename verrassing te wachten: Tanja heeft Danny doodleuk meegenomen!

Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden Geheimen deel 9


De MZZLmeiden gaan een lang weekend naar Parijs.

Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden BFF deel 10

Tanja vertrekt halsoverkop naar Amsterdam als ze hoort dat Anneke, haar vroegere verzorgster in het weeshuis, ernstig ziek is. De logeerpartij bij Joan en Hanna zit vol emoties. Als Anneke sterft, vindt Tanja een kistje met foto’s en babyspulletjes van haar en haar zussen. Haar blijdschap over de vondst verandert op slag als ze merkt dat er dingen niet kloppen. Is zij wel Tanja Couperus, een van de drieling?
Hanna en Joan merken dat Tanja van slag is. Ze verbergt iets, maar wat? Als Tanja hen eindelijk in vertrouwen neemt over haar grootste angst, komt ook hun bestaan op losse schroeven te staan. Zijn ze zussen of niet?

MZZLmeiden 4 ever

MZZLmeiden 4ever staat boordevol (versier)tips, agendaspreuken en geheime notities uit de dagboeken, schoolagenda’s, brieven en fotoalbums van Joan, Hanna en Tanja. Voor iedereen die de MZZLmeiden nog niet kent of meer over de eigenwijze zussen wil weten!
Klik hier om verder te lezen

MZZLmeiden beroemd


Tanja, Hanna en Joan gaan naar Londen om hun vaders verjaardag te vieren. Hanna blijkt ernstige hoogtevrees te hebben, Joan wordt beroofd, Tanja krijgt een bijzonder vriendje…

Translate »