MZZL Meiden en MZZL Moeders boeken zijn als e-book te lezen

MZZL Meiden – deel 1

Vlak voor hun zestiende verjaardag krijgen Tanja, Hanna en Joan een vreemde brief: of ze op hun geboortedag naar de notaris willen komen. De drie op het oog totaal verschillende meiden hebben elkaar nog nooit gezien. Bij de notaris blijkt dat ze toch iets gemeen hebben…
.
.
.
Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden en de paparazzi – deel 2

Na de ontdekking dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader is niemand minder dan de zanger van de beroemde band The Jeans. De paparazzi volgen de groep op de voet en ze krijgen lucht van het drietal.
Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden on tour – deel 3

Joan, Hanna en Tanja mogen met hun vader en zijn band op tournee naar Rome! Terwijl Tanja nog snel haar vertrek uit het tehuis regelt en Hanna haar bezorgde ouders vertelt dat Jasper met haar meegaat, droomt Joan ervan om te gaan shoppen in Rome. Eenmaal in Italië komen de meiden al snel voor allerlei verrassingen te staan.
Klik hier om verder te lezen


MZZL Meiden verliefd – deel 4

Joans oom is van plan een hotel over te nemen in Monaco. Hij vraagt haar als ‘spion’ naar de rijke badplaats te komen om het hotel te beoordelen. En zo liggen de meiden enkele dagen later aan het zwembad van een vijfsterrenhotel. Ze vermaken zich uitstekend. Joan valt als een blok voor een aantrekkelijke filmster. Ze ziet zichzelf al rondlopen op de filmset en de harten van Hollywood veroveren.

Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden Party! – deel 5


De MZZL Meiden organiseren een verrassingsfeest voor hun vaders
veertigste verjaardag.
Dat wordt een lang weekend in Londen!!

Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden gaan los – deel 6

De MZZL Meiden gaan op verschillende fronten helemaal los: Hanna besluit om samen met Joan op kamers te gaan wonen. Ondertussen verprutst ze haar relaties met Jasper, Pieter en Joshua.


Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden Hollywood – deel 7

Tanja heeft het moeilijk met haar vader. Als ze zijn nieuwe assistente ontmoet, krijgt ze een angstig vermoeden. Is haar vader soms verliefd?Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden Winterlove – deel 8


Joan, Hanna en Tanja gaan skiën! Deze keer wordt het een echte zussenvakantie: verboden voor vriendjes! Als Joan en Hanna na een lange busreis in Oostenrijk aankomen, staat hun een onaangename verrassing te wachten: Tanja heeft Danny doodleuk meegenomen!

Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden Geheimen – deel 9


De MZZL Meiden gaan een lang weekend naar Parijs. Joan gaat met haar moeder naar de Fashion Week in Parijs en wil haar zussen uitnodigen. Als ze hoort dat Tanja diezelfde week met The Jeans in Parijs moet optreden, vraagt ze Hanna mee. Maar Hanna heeft net aan haar zusje Kim beloofd dat ze dat weekend bij haar kan komen logeren. Kim mag mee naar Parijs en ze besluit van het reisje een groot feest te maken, tot ergernis van Hanna.

Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden BFF – deel 10

Tanja vertrekt halsoverkop naar Amsterdam als ze hoort dat Anneke, haar vroegere verzorgster in het weeshuis, ernstig ziek is. De logeerpartij bij Joan en Hanna zit vol emoties. Als Anneke sterft, vindt Tanja een kistje met foto’s en babyspulletjes van haar en haar zussen. Haar blijdschap over de vondst verandert op slag als ze merkt dat er dingen niet kloppen. Is zij wel Tanja Couperus, een van de drieling?
Hanna en Joan merken dat Tanja van slag is. Ze verbergt iets, maar wat? Als Tanja hen eindelijk in vertrouwen neemt over haar grootste angst, komt ook hun bestaan op losse schroeven te staan. Zijn ze zussen of niet?

MZZL Meiden 4 ever

MZZL Meiden 4 ever staat boordevol (versier)tips, agendaspreuken en geheime notities uit de dagboeken, schoolagenda’s, brieven en fotoalbums van Joan, Hanna en Tanja. Voor iedereen die de MZZLmeiden nog niet kent of meer over de eigenwijze zussen wil weten!
Klik hier om verder te lezen

MZZL Meiden beroemd


Tanja, Hanna en Joan gaan naar Londen om hun vaders verjaardag te vieren. Hanna blijkt ernstige hoogtevrees te hebben, Joan wordt beroofd, Tanja krijgt een bijzonder vriendje…

MZZL Moeders – Baby blues  (deel 1)

Een nieuwe moeder, mom-to-be en happy single: de MZZL Meiden zijn dertig! Is hun leven nog steeds zo rock-‘n-roll?

Tanja, Joan en Hanna zijn dertigers en druk bezig hun volwassen leven vorm te geven. Tanja heeft een baby van een onbekende vader: ze kan zich niets meer herinneren van de avond stappen met een paar fans. Maar haar zussen hebben het vermoeden dat Tanja wel degelijk weet wie de vader is. Joan en Brent zijn toe aan de volgende stap en doen er alles aan om zwanger te worden. Hanna snapt de baby-fuzz niet. Ze is happy single en geniet volop van het leven en de mannen die ze tegenkomt. De drie zussen besluiten samen kerst te vieren in Londen bij hun vader Parrot, maar het worden allesbehalve rustige kerstdagen.

MZZL Moeders – Geluk, hoop en liefde (deel 2)

Deel 2 van de MZZL Moeders.
De bekentenis van Tanja op kerstavond heeft de familie uit elkaar gerukt. Joan is ontroostbaar. Hanna is solidair met haar en negeert Tanja`s berichten en oproepen. Wekenlang krijgt Tanja geen contact met haar zussen. Als ook haar vader met zijn vriendin naar Europa vertrekt voor een lange reis, en Brent niets van zich laat horen, is ze ten einde raad. Haar geduld met Chrisje die alle spanningen voelt, wordt op de proef gesteld.
Hanna heeft het gevoel tussen twee vuren te zitten en zoekt troost bij haar favoriete gigolo waar ze stiekem verliefd op is. Hij brengt haar op het idee om met een leugentje om bestwil de familie weer bij elkaar te brengen. Als de zussen elkaar eindelijk na weken weer ontmoeten, krijgt Hanna een onverwacht telefoontje dat haar leven op zijn kop zet…

Translate »