MZZLmeiden geheimen

Joan gaat met haar moeder naar de Fashion Week in Parijs en wil haar zussen uitnodigen. Als ze hoort dat Tanja diezelfde week met The Jeans in Parijs moet optreden, vraagt ze Hanna mee. Maar Hanna heeft net aan haar zusje Kim beloofd dat ze dat weekend bij haar kan komen logeren. Kim mag mee naar Parijs en ze besluit van het reisje een groot feest te maken, tot ergernis van Hanna.

Tanja heeft al een tijdje een stalker, maar zegt niets tegen haar zussen en vader om ze niet ongerust te maken. Danny kan jammer genoeg niet naar Parijs komen. Hij heeft het te druk met zijn werk. Als Tanja een anonieme uitnodiging krijgt voor een romantisch diner, weet ze zeker dat Danny hier achter zit.

Joan en haar moeder gaan naar waanzinnige modeshows en spreken ontwerpers uit de hele wereld. Toch loopt het stroef tussen hen, als Joan merkt dat haar moeder voor haar aan het lobbyen is bij een aantal beroemde ontwerpers om model te worden. Ze wil helemaal geen model worden, maar haar moeder luistert niet en trekt haar eigen plan waar Joan bijna de dupe van wordt. 

De zussen hebben het zo druk met hun eigen problemen, dat ze elkaar dreigen kwijt te raken.

Translate »